Fem gode ideer til julegaver i sidste øjeblik

thesavagerose_billet

Du har garanteret ikke fået købt (alle) dine julegaver. Så her er en håndfuld ideer til fede gaver du kan købe i weekenden. Husk at kulturoplevelser er de bedste gaver. God jul!

1. Et gavekort til biografen

På Grand Teatrets hjemmeside kan du købe gavekort online. Det kan ikke være nemmere. Og det er og bliver verdens bedste gave. I juleferien kan man bl.a. se filmen Lee Chang-dongs Murakami-filmatisering BURNING i biografen.

2. En god, gammeldags DVD

Selvom vi typiske streamer vores film derhjemme nu om dage er der nu stadig noget hygge over at sætte en god, gammeldags DVD på. Og man kan faktisk stadig købe dem. Igen er det Grand Teatret, der er leveringsdygtig. Vi anbefaler tre titler med forfattere i hovedrollerne (1 doku og 2 spillefilm): MØLLEHAVE, NERUDA OG STEFAN ZWEIG, der alle er udsendt af Camera Film.

3. En god, gammeldags grammofonplade

I halvfjerdserne fik vi grammofonplader i julegave. Det gør man igen nu. Og der er mange gode danske udgivelser i år. Vi anbefaler de nye albums fra Iceage, Minds of 99, Speaker Bite Me, Bisse og Veto. De kan alle kan købes i butikken BEAT.

4. En koncertbillet

Der er stadig billetter til The Savage Rose i DR Koncerthuset. Men skynd dig. Der bliver udsolgt. Og husk at købe til dig selv også! Der er også stadig nogle få billetter tilbage til Steen Jørgensen (Sort Sol) koncerten på Hotel Cecil.

5. En tur i Det Kongelige Teater

Hvad med en tur i Det Kongelige Teater for at se Nikolaj Hubbes balletkompagni? I 2019 kan man se ASKEPOT som ballet. Det må være årets gaveidé!