Vi elsker bordtennis!

rosenmeier_11_09_16

På Bongorama redaktionen har vi altid elsket bordtennis og mange af os har spillet siden vi var små og spiller stadigvæk. Vi har fulgt spillere som Michael Maze – der netop er blevet holdleder i stor, asiatisk turnering – og Jonathan Groth og deler løbende YouTube-klip med højdepunkter og har endda en lejlighedsvis serie vi kalder for DAGENS BOLD. Vi har fulgt med når Peter Rosenmeier har vundet OL guld. Nu går vi i gang med planlægning af deltagelse med et event på World Table Tennis Day 2018.

Årets bordtennisdag afholdes hvert år den 6. april og arrangeres af bordtennisforbundet ITTF i samarbejde med organisationerne Peace & Sport og Sport for Tomorrow.

Sidste år var den største World Table Tennis dag nogensinde. Se nogle enestående højdepunkter i to minutters videoen her. Bemærk segmentet fra Danmark.

Dagen arrangeres i samarbejde med partnerne Butterfly og iPong.