Guy Verhofstadt udpeget som Europa-Parlamentets Brexit-forhandler

maxresdefault-27

Morten Helveg Petersen skriver på Facebook:

Gode Brexit nyheder:
Min kollega Guy Verhofstadt er i dag blevet udpeget som Europa-Parlamentets brexit-forhandler. Det er en stærk europæisk stemme, måske den stærkeste, vi nu får som forhandler på vores vegne. Til dagligt kæmper Jens Rohde og jeg sammen med Verhofstadt i ALDE-gruppen for et både stærkere og reformeret EU.
En af Guy Verhofstadts hovedprioriteter er arbejdskraftens fri bevægelighed. Netop på det område er der brug for den tidligere belgiske regeringschef, for selvom vi fortsat gerne skulle have et godt forhold til briterne, kan vi ikke give køb på vores bærende principper i en aftale med dem. Den opgave er i gode hænder hos Verhofstadt.
Jeg vil ikke snyde jer for et par af hans reaktioner efter Brexit-afstemningen.