Fernisering: Brian Eno – The Ship

13321995_1347766598570799_8083481114566305525_n

Den legendariske musiker, producer og billedkunstner Brian Eno viser udstillingen ”The Ship” i Danmark til sommer som resultat af et samarbejde mellem Kunsthal Charlottenborg, CHART ART FAIR og Heartland Festival.

Hele sommeren fra 12. juni til 7. august vil Brian Enos lydkunst installation “The Ship” kunne opleves på Kunsthal Charlottenborg i samarbejde med CHART ART FAIR, som efterfølgende viser installationen som del af CHART SOCIAL programmet under CHART ART FAIR den 26.-28. august. Værket har premiere på Heartland Festival på Egeskov Slot den 10.-11. juni.

“The Ship” er den første soloudstilling af Brian Eno i Danmark siden 1992. Værket er en omfattende lydinstallation, der udvikler sig over tid. ”The Ship” er designet specielt af Brian Eno til hvert rum det udstilles i – og oplevelsen af værket på Heartland Festival, Kunsthal Charlottenborg og CHART ART FAIR vil derfor være unikke.

Brian Eno blev født i 1948 i Suffolk, og har ikke kun haft en stor karriere som musiker, komponist og producer, men er også en berømt billedkunstner. Brian Eno er uddannet fra Ipswich School of Art, og hans værker har været udstillet toneangivende steder rundt omkring i verden.

Fernisering den 12. juni.