Piger scorer t-shirt designet til mænd

DSC00090

Bongorama åbner Facebook Shop! Køb nu: Bongorama x Valdefar t-shirt!

Satiretegneren Valdefar – kendt fra bl.a. MetroXPress – har designet den første af en serie limited edition t-shirts og objekter markedsført af Bongorama. Grafikken på t-shirten er en karikeret og remixet udgave af Bongorama-logoet, der oprindeligt er tegnet af grafikeren Jens Kruse.

T-shirten er produceret af American Apparel og fås i to farver (mørkegrå med sort grafik og mørkeblå med hvid grafik) og leveres i to størrelser. Den er designet til mænd og fås i large og X-large. Der kan kun bestilles 2 stk. pr. kunde af denne særudgave, der er født som samlerobjekt. T-shirten er trykt i et meget begrænset oplag.

T-shirten sælges eksklusivt via en ny Facebook butik og man kan betale med PayPal.

shop

Kampagnen for t-shirten er optaget hemmeligt på et kult hotel i West Berlin, der ikke tillader on location fotografering.

Modellen Shixin er fra Guangzhou og studerer til hverdag på Heidelberg Universitet. Af kontraktlige årsager kan navnet på fotografen ikke afsløres. Men det er første gang nogensinde at den verdensberømte fotograf har skudt en kampagne med et digitalt kamera.

Du kan besøge den nye Facebook-butik her ved at klikke på SHOP.

Der bliver løbende udsendt nye billeder fra kampagnen på Instagram.

%d bloggers like this: