Sorgenfri – i biograferne d. 31. marts 2016

Photo Chris Geisnaes_5757

I det idylliske Sorgenfri bliver en familie på fire askåret fra omverdenen, da en dødelig virus hærger byen. Myndighederne prøver at få kontrol over situationen, men snart bliver beboerne sat i karantæne, og panikken breder sig. Isoleret fra resten af verden sætter sønnen Gustav sig for at undersøge sagen nærmere og opdager til sin gru, at de syge bliver holdt indespærret og slået ihjel af militæret. Pludselig forsvinder militæret fra Sorgenfri, og de syge rykker ind i gaderne på jagt efter mennesker. Situationen forværres, da familien finder ud af, at de, der bliver bidt, genopstår som zombier. Nu handler det om rå overlevelse for familien, og det store spørgsmål er, om befolkningen i det engang så fredsommelige villakvarter kan bevare kærligheden til deres næste, når alt bliver taget fra dem, eller om de selv bliver til bestialske rovdyr.

Medvirkende: Benjamin Engell, Marie Boda, Troels Lyby, Mille Dinesen, m.fl.

Instruktør: Bo Mikkelsen