Da Svend gik på druk i Stockholm med Glenn fra The Eagles

004362108bc2613f8161a4a54fd65e3a

Svend Rasmussen skriver på Facebook:

Rettelse: det var i forbindelse med pladen efter The Heat Is On (som blev brugt i Miami Vice hvor et helt afsnit var lavet over hans sang Smugglers Blues) jeg gik i byen med Glenn. Og citatet fra Hotel California lyder retteligen – og meget mere passende til dagens sørgelige anledning – u can check out any time u like, but u can never leave….

Det er sgu ikke en god tid for de gamle musikikoner. Først Bowie, så Dale Griffin (trommeslager i Mott The Hoople, som Bowie skrev klassikeren All The Young Dudes til – og spillede guitar på plus sang kor) og forleden døde så guitaristen og sangskriveren Glenn Frey fra The Eagles. Manden, der bl.a. skrev Hotel California og sang på nogle af gruppens største hits som Take It Easy og Tequila Sunrise, stiftede Eagles sammen med Don Henley. Glenn var også kendt for at have et ubehageligt temperament – men ikke min bog. Interviewede ham i Stockholm i forbindelse med udgivelsen af The Heat is On, hvor han brugte meget tid på at fortælle at han var tørlagt og nu levede sundt. Samme aften på en halvkedelig klub i Stockholm er der pludselig en, der med en sardonisk latter gir mig et bjørnekram bagfra – det var Glenn, der så lige denne aften åbenbart tog et break fra sin tørlagthed. Det blev starten på en meget lang og våd nat i Stockholms natteliv, som varede til det blev lyst – med masser af sprut og tililende kvinder. Og Glenn betalte – så i min bog var den nu desværre afdøde sgu en ret hyggelig fætter. You can check in any time you want – but u can never leave! Take it easy, Glenn – wherever u are!

Og det her ér og bliver bare en fremragende sang – og den beskriver såmænd meget godt den morgen i Stockholm:

En sang mere fra redaktionen: