Hvad sker der for mit Danmark?

12243418_10153243813151765_1817271211335488944_n

Özlem Cekic skriver på Facebook:

Hvad sker der for mit Danmark! Terroristerne bomber uskyldige mennesker. Og de får os til at bombe vores eget retssystem. Jeg skammer mig over, at et stort flertal i Folketinget har besluttet at man gerne må frihedsberøve uledsagede asylbørn. Børn kan og skal ikke frihedsberøves. Børn bliver ødelagt af det både fysisk og især psykisk. Jeg forstå simpelthen ikke, hvad meningen er med at ødelægge uledsagede flygtningebørn, som i forvejen er ødelagt pga deres familie er dræbt, såret eller de har oplevet grusomme ting i deres liv.. Er vi virkelig så fattige, at vi ikke har råd til medmenneskelighed med disse børn? Og hvordan kan vi være så naive, at vi ukritisk går terroristernes ærinde. De foragter vores retssystem og frihedsrettigheder. Og nu hjælper et flertal i folketinget dem på vej til at afvikle disse grundlæggende værdier i et demokrati og retssamfund.. Dybt bekymrende og trist.

%d bloggers like this: