Stefan tog til New Order i Paris og endte på en fransk cocktailbar

2015-11-04 22.54.31 HDR

2015-11-04 23.16.27

For nylig spillede New Order sin første koncert på en ny turné i Paris. Stefan Bøgh-Andersen fra overskrift.dk tog derned for at se koncerten. Vi stillede ham et par spørgsmål om turen.

Har du oplevet New Order live før eller er dette din første gang?

Jeg har altid gerne ville se New Order, men har aldrig haft muligheden før. Jeg var ved at blive lidt nervøs over om jeg nogensinde skulle komme til at se dem. Så da muligheden kom med den nye turné slog jeg straks til og bestilte billetter til den første koncert i Paris!

Hvilken sang var den bedste til koncerten?

Jeg var ret overrasket over for kraftfuld ‘586’ var i live udgave. Og så var den klassiske ‘Blue Monday’ ligesom en maskinpark, der bare pumpede ud fra scenen.

Har du en yndlingssang fra det nye album?

For tiden er jeg ret glad for ‘Singularity’.Hvilke steder synes du bedste om i Paris?

Jeg forsøger altid at besøge Palais de Tokyo, kunstmuseum for moderne kunst. Udstillingerne har svingende kvalitet, men et besøg i boghandlen er altid en oplevelse (det er restauranten også, red.).

Hvad fik du at drikke og spise mens du var i Paris?

Jeg fik en del interessante anbefalinger inden jeg tog afsted. Det var desværre ikke muligt at få bord på f. eks. Le Mary Celeste eller Le Servan. Men det lykkedes mig dog at komme forbi Le Syndicate – Organisation de Défense des Spiritueux Francais, der serverer cocktails, der kun er skabt med franske produkter. Det er et ret cool sted, men også nemt at overse fordi indgangen ligner et hul i muren.