#brobygger drikker #dialogkaffe

12208334_10153235838006765_4226939463038299686_n

Özlem Cekic skriver på Facebook:

Det vælter ind med hademails i øjeblikket. “Hva så din gamle luder, skal du ud af landet ligesom alle de andre som prøver at narre Danmark” “Godnat i forbandede djævle” “Fuck ud landet” “Hader dig og alle muslimer” “Terrorist” Disse mails understreger, hvor effektiv terroristerne er til at splitte et land. Muslimer er ikke Danmarks fjende. Vi er en del af Danmark, ligesom Danmark er en del af os. Hvis terroristerne ikke skal vinde, skal vi stå imod al det had, de bomber ind i os. Derfor vil jeg gerne inviterer dig til ‪#‎dialogkaffe‬ imorgen kl 16-18. Jeg brygger kaffen i Grundtvigs Forums kaffestue i Vartov. Du skal tage din kaffestel med, som vi kommer til at bytte i slutningen af mødet. Vi skal snakke om, hvordan vi hver især kan bekæmpe had og være ‪#‎brobygger‬ Kom som du er. Uanset om du er enig eller uenig med mig. Kom med et åbent sind. Det kunne jo være, vi kunne berige hinanden. Lytte..Forstå.. Måske også række hånden ud til hinanden. Som Grundtvig sagde: Mennesket først! Hjælp gerne med at dele budskabet. 🙂