Coma Club 2015

11224180_1015210231884192_6122626572708980668_o-724x1024

Coma Club, anført af den legendariske DJ Kenneth Bager, afholder deres årlige brag af en ekstraordinær, vanvittig fest den 31 oktober på hemmelig location. Det offentliggøres ifølge Coma-traditionen først på selve dagen kl. 18.00.

Med mere end 1000 gæster og et hav af DJ’s, 4 dansegulve, en kakerlak-bar og gloryholes søger Coma Club igen grænser hos sine gæster festklædte gæster og lover endnu en gang at levere et brag af en fest med originalitet i international klasse! Dørpolitikken eksekveres af Hr. og Fru Vibe (Vibes Apotek) sammen med Kenneth Cocwhore & Ariel Sharon.

Line up byder på velkendte danske dj’s fra klub miljøet, Kenneth Bager (Resident Dj), Marc & Mikkel, Mama Snake, Courtesey, S.A.M. og Cockwhore & Macho, som blandes med internationale legender som Justin Strauss (NYC – har spillet på alle nævneværdige klubber i New York og mixed for bla. Depeche Mode). Dj Pippi (Ibiza) og Leo Mas (Italien) har begge været med til at sætte ferieparadiset Ibiza på verdenskortet med deres elektriske dj sæts på Amnesia, Pacha og Space. Disse mixes med nogle nye navne som fx Jan Schulte fra Dusseldorf, der har skabt sin helt egen lyd “Voodoo Funk” og en af fanebærerne i den nye tyske version af Kraut. DJ Basso fra Hamburg, der veksler mellem funky og obskure loppemarkeds fund til Italo disco. (Se fuldt line up i vedhæftede). Alle er emner der ifølge musikkuratoren Kenneth Bager er de absolut mest spændende Djs fra den internationale scene lige nu! Perkussionisten Eliel fra Cuba, der blandt andet har spillet med Herbie Hancock og andre store stjerner, vil tromme rundt i løbet af natten og sætte sit bongo-præg på begivenhederne.

Billetter købes via dette link:
https://billetto.dk/da/events/coma-club-2015