Her er traileren til den nye Steve Jobs film og den ser god ud!

steve-jobs-movie-poster-800px-800x1259

”Steve Jobs” går bagom 3 ikoniske produktlanceringer og slutter i 1998 med afsløringen af iMac computeren. Det er et portræt af både den digitale revolution og af manden, som stod i spidsen.

”Steve Jobs” er instrueret af Oscar©-vinderen Danny Boyle og manuskriptet er skrevet af Oscar©-vinderen Aaron Sorkin med udgangspunkt i Walter Isaacsons populære biografi om Appels grundlægger. Filmen er produceret af Mark Gordon, Guymon Casady fra Film 360, Scott Rudin og Oscar©-vinderen Christian Colson.

Michael Fassbender spiller Appels fremsynede grundlægger Steve Jobs og Oscar©-vinderen Kate Winslet spiller Macintoshs tidligere marketingchef Joanna Hoffman. Seth Rogen ses i rollen som Steve Woznisk, der var med til at grundlægge Apple og Jeff Daniels er Apples tidligere administrerende direktør John Scully. I andre roller ses Katherine Waterston som Jobs ekskæreste Chrisann Brennan og Michael Stuhlbarg som Andy Hertzfeld, der var en af medlemmerne i det oprindelige Apple Macintosh udviklingsteam.