Uzma Ahmed forlader Alternativet

Download (46)

Kim Hyttel skriver på Facebook:

Alternativet er en nødvendig tilføjelse til det politiske spektrum, men som alle nye partier har vi lærepenge at betale. Vi slap nogenlunde nådigt gennem valgkampen uden for mange “citronmåner”. Uzmas historie vil blive debatteret grundigt i den nærmeste tid. Jeg var tæt involveret i processen og kan kun sige at den politiske ledelse forsøgte på alle måder at komme Uzma i møde med omsorg og beskyttelse, men det skal ikke være nogen hemmelighed at Uzma og den politiske ledelse havde meget forskellige opfattelser af hvordan situationen skulle håndteres. Det var denne udtalte uenighed der på et tidspunkt gjorde omtalte henstilling fra den politiske ledelse nødvendig. Gennemsigtighed og generøsitet er bærende værdier i Alternativet og det blev praktiseret meget langt. Men det blev efter nogen tid vurderet at Uzmas krisehåndtering ville eskalere problemet yderligere. Jeg var med til det afgørende møde med Uzma og kan bekræfte at jeg delte og stadig deler den vurdering.