Özlem Cekic besøger jødisk skole

12006330_10153142646866765_8359238328006555586_n

Af Özlem Cekic

I dag var jeg på den jødiske skole- Carolineskolen, for at fortælle om udsatte grupper. Men da jeg kommer på skolen, bliver jeg mødt af politibetjente i skudsikre veste og maskinpistoler. Højt hegn med pigtråd. Et syn jeg ALDRIG før har set foran en skole. Nogen vil sikkert i tråden minde mig om de Israelske bosættelser. Jeg har den holdning, at den ene uretfærdighed kan ALDRIG retfærdiggøre den anden!! Angreb på børn kan aldrig forsvares. Uanset hvilken religion, etnicitet eller hudfarve de har. Børn skal ikke betale prisen for de voksnes krig! Derfor har jeg en drøm om, at børn kan få lov til at lege med børn. At vi som voksne ikke brænder broerne og graver grøfterne. Hvis vi havde mod til det, ville vi opdage, hvor meget der binder os sammen, end det der skiller os ad. Jeg ville ønske, at mange lærte de jødiske børn at kende. De er ligesom alle andre børn.. Nogen super søde, andre møgirriterende. 🙂 ‪

#‎brobygger‬