Mandag klokken 13:30, en bro over motorvejen E47

20150907-212735-100016

På broen over motorvejen står et midaldrende ægtepar og kigger ned på gruppen af flygtninge. De er ikke længere væk, end at man tydeligt kan se de mange forældre, der bærer deres små børn i armene og på ryggen.

Forrest i den store menneskegruppe går nogle unge mænd og råber:

»Malmoe! Malmoe!«

Gruppen er omringet af politi, der forsøger af beskytte de mange gående flygtninge mod bilerne.

Manden på broen kigger på sin kone [ikke på fotoet, red.], før han begynder at spytte ned på flygtningene, der passerer under broen.

[Kilde]

There is one comment

  1. Ulrik Mersø

    Jeg er så trist. Jeg mangler simpelthen ord.. DF’s afgrundsdybe menneskeforagt er ikke, som de selv hævder, noget deres poltiske modstandere har fundet på. Den er simpelthen den bærende drivkraft bag alt hvad de foretager sig. Det blev tydeligt for enhver i dag. Mit land er afgået ved døden. Jeg kender det ej mere.

    Like

Der er lukket for kommentarer.