Nicklas Bendtner knuser verdens bedste fodboldhold

2B06C0AD00000578-3182436-image-a-60_1438462927566

Nicklas Bendtner kom ind fra bænken og reddede Wolfsburg i den tyske Supercup mod Bayern München. Danskeren afgjorde den tyske Supercup ene mand. Med bare ét minut igen af den ordinære spilletid udlignede Nicklas Bendtner Arjen Robbens Bayern-føring fra det 49. minut efter et oplæg fra belgiske Kevin De Bruyne. Jublen brød ud. Bendtner blev omfavnet af hele holdet. Da slutfløjtet lød, røg kampen direkte i straffesparkskonkurrencen – og her skulle det vise sig, at danskeren nok engang skulle få en vaskeægte hovedrolle. Bendtner viste sig iskold og knaldede kuglen op i nettaget. Dermed blev danskeren aftenens helt store helt i Supercuppen.Læs også: Nicklas Bendtner destroys Bayern Munich

Læs også: Nicklas Bendtner scores 89th minute equaliser AND winning penalty after Arjen Robben’s opener in Super Cup final

Læs også: Nicklas Bendtner Donates ‘Lord Bendtner’ Banner in Support of Special Olympics