Sebastian Dorset om Jacob Ellemann-Jensen, selvlysende bænke og bycykler

Jakob_Ellemann-Jens_950290a

Sebastian Dorset skriver på Facebook:

Wauw, den nye regering er lige tiltrådt. Og jeg er allerede vildt imponeret. Primært af én person: Jacob Ellemann-Jensen.

Venstres nye politiske ordfører er lidt af en mand! Først bliver han sendt i byen for at forsvare at Venstre lukker den kommission, der skulle efterforske hvorfor Danmark gik med i en krig mod Irak, der kastede landet ud i kaos, dræbte 100.000-vis af mennesker og sendte millioner på flugt. Kommissionen skulle undersøge om der var en lovlig grund til det, eller om det bare var Anders Fogh Rasmussens jobansøgning som generalsekretær for Nato:

Jacob Ellemann-Jensens kommentar var ”nu har vi talt nok om den Irak-krig”.

Ja for helvede, Jacob. Vi skulle da nødig hænge os i detaljer. Alt det snak irriterer da også mig. Hva’ så om de ikke havde masseødelæggelsesvåben og intet havde med terrorangrebet på World Trade Center at gøre? Så må man sgu da bare træffe det eneste ansvarlige valg:

At lade være med at bosætte sig i et land, der først bliver underlagt en diktator og derefter invaderet af fremmede nationer på falske forudsætninger. Tænk jer lige om, irakere: Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! Har I ikke set Hammerslag?! Næste gang, så vælg at blive født af nogle mennesker der er så fornuftige at bo i Danmark!

Men Jacob Ellemann-Jensen stopper ikke der. Han går direkte over og står på mål for at Venstre pludselig forlanger at kommunerne skal spare én procent på deres budget, fuldkommen uden at de har nævnt det i deres valgkamp.

Frisk af et parti, hvis eneste politiske argument i fire år har været at råbe ”løftebrud”. I forvejen ignorerede Venstre den økonomiske logik, der siger at hvis man har inflation, så bliver 100 kr. mindre værd år for år: Man påstår argumentresistent at ”nulvækst” betyder, man har de samme penge som man havde året før. Men man tilbeder stadig en liberalistisk ideologi, der foreskriver at alt andet end det offentlige budget SKAL vokse for at holde sig på samme niveau.

Den åbenlyse løgn var ikke udfordring nok for Jacob Ellemann-Jensen: Han slog først til, da der pludseligt og uvarslet skulle spares på budgetterne: 1%. Man tænker jo, det kunne være hjemmehjælperne, psykiatrien, eller skolerne eller politiet, der skulle spares på.

Men nej! Jacob Ellemann-Jensen kan forklare hvor kommunerne henter 1% på budgettet: På ”bycykler” og ”selvlysende bænke”.

Hvis danske kommuner virkelig bruger SÅ mange penge på de to ting, så er jeg lykkeligt lettet over at Hr. Ellemann-Jensen omsider er kommet på banen for at stoppe det. Personligt har jeg aldrig set en selvlysende bænk, men jeg går da ud fra at den med moderne teknologi koster nogenlunde det samme som en almindelig bænk. Og jeg har efterhånden nået en alder, hvor jeg godt kan lide bænke. Og så er der bycyklerne.

Bycykler er blevet liberalisternes nye hadeobjekt. Ikke af den naturlige årsag: At de får en masse talentløse italienere uden cykelkompetencer ud i trafikken for at bimle med deres ringeklokker og være i vejen for resten af os. Den slags er liberalister ligeglade med, for de cykler sjældent.

Til gengæld mener de at når man beder et privat selskab om at levere bycykler, og det firma så fucker op, så er det på alle måder kommunens fejl: Sådan er ideologien så sjov: Hvis et privat firma er talentløst og ikke leverer som lovet, så har dets direktør ret til bare at cashe pengene ind og starte forfra med et nyt selskab. Det hedder entreprenørskab og iværksætteri. En kommunes regnskab, derimod, skal vurderes så dårligt som muligt, selvom det er i plus.

Så når man indkøber bycykler så er det ok regnskabspraksis for liberalister at tage hele beløbet for indkøb, vedligehold, markedsføring og resten, og kalde det en udgift, mens deres egne højtelskede lettelser i topskatten har en masse ”afledte effekter”. Så heldige er bycyklerne ikke. De er en udgift, og dermed basta. Det ændrer ikke noget at folk kommer i arbejde ved at reparere dem eller at de formindsker den trafik, der holder københavnerne fast i køer. De er en UDGIFT. Fat det dog. Og de er så stor en udgift at de udgør 1% af samtlige kommuners budget. Sorry. 1% SAMMEN med de selvlysende bænke. Ifølge min nye helt, Jacob Ellemann-Jensen. Manden, hvis superkraft det er at standse fakta med sine blotte stemmebånd.

Jeg forventer store ting fra Jacob fremover. Dog ikke et forbud mod prostitution.Reklamer