Der er ingen “fucking dumme racister”

10268707_10152038481577073_4665770977940609745_n

Abdel Aziz Mahmoud skriver:

Kære med-nydansker og indvandrer,

I dag smiler du bare. Nej vent. Du smiler ekstra meget. Du åbner en ekstra dør for en fremmed og opfører dig endnu mere eksemplarisk. Du flipper ikke ud. Du hader ikke dit land. Og der er ingen “fucking dumme racister.”

Eller jo det er der, og de råber højt og fylder meget – men det er kraftedeme ikke hver femte dansker. Vær du hellere skuffet over din kusine eller bror, der i følge statistikken ikke har sat et kryds. Dem må du faktisk gerne skælde ud. Ligesom ham salafistfjolset. Og vær gerne vred på hver 10. dansker, du møder i dag. For de valgte slet ikke at gøre brug af den ret, som du eller dine forældre engang ville gøre alt for at få lov til: At være med til at bestemme.

Og så trækker du lige vejret og tænker over, hvilken reaktion og holdning til samfundet, som ville gavne Danmark mest de næste fire år. Og så prøver du igen med det der kryds. Sådan fungerer det.

Og til jer andre, der skriver til mig, hvor pinligt det er at være dansker i dag osv: nej det er sguda ej. Det hedder demokrati. Get over it. Jeg ved ikke, hvornår 20 % blev lig med 100. Indse bare, at de bedste til at være DF, er partiet selv.

Hav nu en dejlig, dejlig dag. Det er weekend om lidt.

Og jep, det er en af dem, du endelig gerne må dele.

Reklamer