Danmark er delt i to

dkvalg

Arne Herløv Petersen skriver på Facebook:

Det er et knækket land, et sønderbrudt land. De forsømte og forhånede udkantsområder hævner sig ved at begrave Christiansborg i landsbytosser. Inde i København er der rød zone, i det nordlige forstæder dyrker de Ayn Rand og Liberal Alliance. Et lille land, men spaltet fra isse til hæl.

Hvad vil vi gøre ved det?

Hvordan kan vi udligne forskellene?

Hvordan kan vi føre kamp mod de blåsorte og vinde deres vælgere over på vores side?

Hvordan kan vi vise, at de stemmer på dem, der vil tage deres sidste penge fra dem, dem der vil snyde dem, så vandet driver, dem der får dem til at jagte syndebukke, så de ikke opdager, hvordan de rige stikker af med statskassen.

Lars Top-Galia skriver:

hævn

Klaus Silberbauer skriver:

klaus