Brandur Olsen – Portræt af en pokalhelt

COPENHAGEN, DENMARK - MAY 14: Brandur Olsen of FC Copenhagen in action during  the DBU Pokalen Cup Final match between FC Vestsjalland and FC Copenhagen at Telia Parken Stadium on May 14, 2015 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

COPENHAGEN, DENMARK – MAY 14: Brandur Olsen of FC Copenhagen in action during the DBU Pokalen Cup Final match between FC Vestsjalland and FC Copenhagen at Telia Parken Stadium on May 14, 2015 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

I sidste uge blev Brandur Olsen helt i hovedstaden, da han med sit første mål for løverne blev matchvinder i pokalfinalen. Her i FCK TVs portræt af ham får du hele hans historie om rejsen fra Færøerne til førsteholdet i FCK. Mød det 19-årige talent med den stærke sparketeknik her: