DICTE: “Working Class Hero” – Teaterkoncert IMAGINE på Aveny-T

lennonplakatNY

Poeten, arbejderklassehelten, musikeren, romantikeren, oprøreren, ex-beatlen – men først og fremmest drømmeren. Over John Lennons fantastiske sange skaber Aveny-T og Aarhus Teater en forestilling, der favner hans musik, budskaber og drømme.

Oplev verdens første Lennon-teaterkoncert med et superhold på scenen, med bl.a. Dicte, Jimmy Jørgensen og Boi Holm. De musikalske fortolkninger er overladt til Kåre Bjerkø, der senest kunne opleves i Teaterkoncert Gasolin, her på Aveny-T.

Working Class Hero, Power to the people, Mother, Imagine, Jealous Guy, Woman, War is over og 20 andre af John Lennons sange, vil indgå i teaterkoncerten. John Lennon er en milepæl i musikhistorien, han favnede det hele, poppen, rocken – følelserne, det progressive, provokationen og fornyelsen, men alt på et tårnhøjt niveau, og hvor hver sang blev et lille mesterværk. Tag med, når vi fejrer John Lennon og de sange, der forandrede verden og gjorde den bedre.

%d bloggers like this: