Klaus Riskær Pedersen er blevet tilbudt opstilling til Folketinget af Kristendemokraterne i København

F_ngsel_til_Klaus_R_681791a

Henrik Howardsen skriver på Facebook:

Jeg kan nu på vegne af Kristendemokraternes bestyrelse i Københavns storkreds meddele, at vi har besluttet os for at invitere Klaus Riskær Pedersen til at blive vores folketingskandidat.

Jeg og bestyrelsen har haft en god samtale med Klaus om hans politiske holdninger. Efterfølgende har 80 % af den samlede bestyrelse valgt at spørge Klaus om han vil kæmpe sammen med os om at få Kristendemokraterne tilbage i folketinget, så Danmark kan få en bedre borgerlig politik med et menneskeligt og anstændigt ansigt.

Vi afventer nu Klaus’ afklaring om dette og at KD’s partiorganisation tager positivt imod en eventuel kandidatindstilling.

Jeg vil gøre opmærksom på at vi hos Kristendemokraterne i København er fuldt bevidste om de spørgsmål der vil blive stillet til denne udmelding.

Vi mener at Klaus er en dygtig iværksætter, med stor indsigt i parlamentarisk arbejde og især økonomisk politik. Dette tror vi kan bidrage væsentligt til Kristendemokraternes bestræbelser for at få politisk indflydelse.

Klaus er også kendt i offentligheden for forskellige op- og nedture igennem et meget aktivt liv. Han har et afklaret forhold til sin fortid, men er enige med os om at den ikke bør forhindre ham i at rejse panden, rette ryggen og være med til at bidrage med en politisk indsats til gavn for det danske samfund. Vi vil gerne give ham chancen.

Reklamer