Peter H. Olesen har udgivet en ny roman

9788792999207

Om bogen:
En roman om ensomhed, død og nye begyndelser – og om en mand som holder af mennesker. Især hvis han kan betragte dem på afstand.

Om forfatteren:
Peter H. Olesen (f. 1962) er forfatter, sangskriver og sanger. Et hus er ikke et hjem er hans tredje roman. I 2008 udkom debutromanen Korrekturlæseren og i 2013 Lille dansk samtidsroman. Som sanger og sangskriver har han medvirket på en lang række lp’er og cd’er med bl.a. Greene, Olesen-Olesen og senest De efterladte som i 2013 udsendte albummet Alvorsord og etagevask.

Uddrag:
Han bor i en alt for stor lejlighed på en stille sidevej til Alleen, og her har han tænkt sig at bo til han dør. Han orker ikke længere: at flytte, at arbejde, at møde nye mennesker. Han gider ikke længere forsøge at fungere som man nu skal fungere i denne del af verden. Han er endnu i midten af livet, men det er ikke en krise. Han har det godt nok, siger han, han orker bare ikke mere.

155 sider
229 kr.

Bestil bogen her.

Reklamer