Facebooks nye hovedkvarter er verdens største åbne kontorlandskab og har en park på taget

10847763_10101999874192881_8686595160942918408_o

Mark Zuckerberg skriver i dag på Facebook:

I dag flyttede vi ind i vores nye Facebook bygning i Menlo Park, Californien.

Vores mål var at skabe den perfekte teknik plads til vores teams til at arbejde sammen. Vi ønskede vores plads skulle at skabe den samme følelse af fællesskab og tilslutning blandt vores teams, som vi forsøger at gøre det muligt med vores tjenester over hele verden.

For at gøre dette, designede vi den største åbne grundplan i verden – en enkelt bygning til tusindvis af mennesker. Der er masser af små rum, hvor folk kan arbejde sammen, og det er nemt for folk at bevæge sig rundt og samarbejder med nogen her. På taget er en 9 hektar stor park med vandrestier og mange udendørs rum til at sidde og arbejde.

Bygningen selv er temmelig enkel og er ikke fancy. Det er med vilje. Vi ønsker, at vores bygning skal få dig til at føle sig som et arbejde der er i gang. Når du kommer ind i vores bygning, vi vil have dig til at føle, hvor meget der stadig skal ske i vores mission at forbinde verden.

Jeg vil dele flere billeder og historier om denne bygning, når vi er fuldt indflyttet, men for nu er her et luftfoto.

(Bygningen er tegnet af Frank Gehry).