U21-landsholdet på Snapchat

Jubel_yussuf500x350

Nu kan du følge Vestergaard, Nørgaard, Cornelius og Amankwaa på deres EM-eventyr i Prag, på træningsbanen og når de banker hinanden i FIFA. U21-holdet er nemlig kommet på Snapchat med profilen u21landsholdet.

U21-drengene står over for noget af et eventyr, når de i juni drager mod EM-slutrunden i Tjekkiet. Og du kan komme med. Hvis du tilføjer u21landsholdet til din Snapchat, får du løbende billeder og videoer af drengenes oplevelser i den rød-hvide trøje, men også fra omklædningsrummet, træningsbanen og hotelværelset.

Men eventyret starter allerede nu. I dag går turen til Portugal, hvor Jess Thorups tropper skal prøve kræfter med et stærkt portugisisk mandskab. Du kan være med i alle forberedelserne til EM, der også inkluderer en spændende venskabskamp mod USA på hjemmebane.

Du kan med andre ord komme helt tæt på dine idoler og følge dem på nært hold under hvad der ifølge dem selv bliver “den største fodboldoplevelse nogensinde”.

Du finder U21-landsholdet på Snapschat ved at søge på u21landsholdet under ”Tilføj brugernavn” på din app.

[Kilde]

%d bloggers like this: