Spørgsmål vedrørende weekendens terror?!

10921701_10205125062597606_1941222885_n

Af Olympia Strunch, selvet.dk på Facebook

Undskyld mig, men er der nogen der kan hjælpe mig, idet jeg har lidt svært ved at forstå visse ting vedrørede den forgange terrorsag…

Der står på Tv2Lorry og andre steder (oprindeligt fra Ritzau), at politiet spottede en mand, hvis signalement svarede til det fra skyderiet ved synagoge:

“Den formodede gerningsmand blev søndag morgen dræbt af politiets kugler på Svanevej. Her spottede betjente en mand, der svarede til signalementet af gerningsmanden fra skyderiet ved den jødiske synagoge på Krystalgade, hvor en 37-årig jødisk vagt blev dræbt.
Politiet råbte ham an, hvorefter han åbnede ild mod betjentene, der skød og dræbte den formodede gerningsmand. Manden var bevæbnet med to pistoler, oplyser Københavns Politi.”

http://www.tv2lorry.dk/artikel/254266

I politiets pressemeddelelse står signalementet:

Vi har følgende signalement på gerningsmanden, der beskrives som: Mand, iført sort bukser og sorte sko. Han var desuden iført en lysegrå jakke med fler-farvede lyse felter.
http://www.mynewsdesk.com/dk/rigspolitiet/pressreleases/skyderi-i-krystalgade-1117701

Og fra Ekstrabladet:

“Signalementet af en eftersøgt person er dog sparsomt:
* Politiet leder efter en mand
* Han er iført sorte bukser og sorte sko
* Han var desuden iført en lysegrå jakke med flerfarvede lyse felter.
* Politiet leder kun efter én mand”

http://ekstrabladet.dk/112/signalement-ham-jagter-politiet-efter-skud-i-krystalgade/5443209?trackid=Jp%20lister%20seneste

Derfor undrer det mig RET MEGET at jeg kan se på vedhæftede billede og i nedenstående video, at der ligger et skudt menneske ved efterforskningen på Svanevej, der har LYSEBLÅ bukser på?

http://www.b.dk/nationalt/her-ligger-den-formodede-gerningsmand-draebt-efter-skudduel

Senest er der kommet nyt signalement, hvor han er iført sorte bukser, sort overtøj med hvid skrift på, og en baseball kasket, som de mener han havde på ved synagogen, og de siger jo, at han havde det samme på, da han blev skudt, som ved synagogen, så nu er det endnu mere mystisk:

“Politiet mener, at El-Hussein var iført det samme tøj, da han angreb synagogen i Krystalgade omkring tre timer senere. Derfor efterlyser Jørgen Skov, der er ledende politiinspektør hos Københavns Politi, nu vidner, der kunne have sat El-Hussein efter han flygtede fra synagogen, hvor han skød og dræbte den 37-årige frivillige vagt Dan Uzan.”

http://www.bt.dk/krimi/nye-billeder-fra-terror-natten-drabsmand-med-baseball-kasket

To gerningsmænd?
(hvorfor blev den ene skrevet ud af historien? Der er en kvinde der på tv fortæller hun så to med pistoler i nedenstående link fra Tv2 og politiet udtrykker fra starten, at det drejer sig om to gerningsmænd!)

“Et vidne fortæller TV 2 News, hvordan hun så ham blive skudt.
– Jeg så ham, der faldt om, jeg så ham, der blev skudt. Jeg så to mennesker med pistoler og gevær. Så så jeg ham, der faldt om og blev skudt. Han faldt om udenfor lige mod en bil.”

http://nyhederne.tv2.dk/2015-02-14-billeder-viser-krudttoenden-indefra-efter-attentat

“Overfor Berlingske bekræfter politiet, at de to gerningsmænd bag skudepisoden på Østerbro stadig er på fri fod. De bekræfter ligeledes, at tre politibetjente er blevet såret under episoden.”

http://ekstrabladet.dk/112/attentatforsoeg-to-gerningsmaend-paa-fri-fod/5442551

“Det bekræfter politiet.
»Der blev i dag kort før klokken 1600 skudt ved adressen, Krudttønden, Østerbro, København. Efter skyderiet flygtede gerningsmændene i en mørk VW Polo, med registreringsnummer, AT 25919 ad Jagtvej.«”

http://www.information.dk/telegram/524483

Signalementbeskrivelser

Det undrer mig også, at een enkelt person kan blive beskrevet som helt almindeligt udseende, havende sort glat hår, have tophue på, have ansigtet maskeret, have skægstubbe, være lys i huden, være mørklødet, gå ganske roligt væk fra området, løbe væk fra området? Alt samme fra Krudttønden, mens der tilsyneladede er NUL vidner fra indre by, trods det var lørdag aften, hvor byen er fuld af mennesker?
Og på de eneste billeder, der er omdelt, har manden IKKE et partisan tørklæde i gul/orange og rødt på, men en ensfarvet maskering?
Det er meget, meget underligt, synes jeg…

“Partisan-tørklæde, mørkeblå skijakke, matchende bukser

“Om gerningsmanden, der her et arabisk udseende, fortsætter Københavns Politi:
»Han var iført en sort eller mørkeblå skijakke og matchende bukser og formodentlig handsker. Han havde dækket nederste del af ansigtet helt op til øjnene med et partisan-tørklæde i farverne gul/orange og rød«.”

http://politiken.dk/indland/fokus_danmark/fokus_terror/ECE2547263/gerningsmand-daekkede-sig-til-med-partisan-toerklaede-under-attentat/

“Manden, som politiet gerne vil tale med, beskrives som 25-30 år, atletisk af bygning og 185 cm høj. Han har med politiets egne ord lysere hud end normalt og sort glat hår.”

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2015/02/14/215825.htm

Øjenvidner fra Krudttønden:

“Ifølge vidnet lignede gerningsmanden »en militærperson, klædt i sort og med strikhue«”

http://www.b.dk/nationalt/vi-kom-ilende-til-taenkte-bare-at-vi-skal-hjaelpe-ham

“Et andet øjenvidne skriver i en mail til TV2.dk, at hun så en mand komme roligt ud fra Krudttønden med en maskinpistol på armen.
– Jeg kom cyklende mod Krudttønden, da jeg hørte skudene. Mange skud. Vidste ikke, om det var fyrværkeri eller skud, og hvad jeg skulle gøre. Det gjorde de andre folk på gaden heller ikke. Pludselig kommer der en mand ud fra Krudttønden med et maskingevær. Han går lige så roligt væk derfra. Imod mig på modsatte side, skriver Suzanne Lorenzen til TV2.dk.”

http://nyhederne.tv2.dk/2015-02-14-billeder-viser-krudttoenden-indefra-efter-attentathttp://nyhederne.tv2.dk/2015-02-14-billeder-viser-krudttoenden-indefra-efter-attentat

“Jeg når også at tænke, at han måske skyder mig, for jeg har jo set ham og kan beskrive ham. Men han går bare roligt forbi både mig og den flok løbere, der også var der. Da jeg passerer Krudttønden, løber der folk ud derfra. Jeg kan høre, at der er sårede, der råber. Der kommer en civil mand med en pistol ud og kalder over en radio. Jeg forstår ikke, hvorfor nogle af PET-folkene ikke løb efter ham og skød ham. Da jeg cykler tilbage, ser jeg en betjent stå og tale med et par, jeg går derhen. Gerningsmanden havde truet kvinden med maskingeværet og stjålet hendes bil. Han talte dansk og kørte derfra i hendes bil.”

Hun har givet et signalement til politiet.
Politiet beskriver manden sådan:
“Mand, 25–30 år, ca. 185 cm høj, atletisk af bygning med arabisk udseende, men med lysere hud end normalt og med sort glat hår.”

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2015/02/14/195541.htm

“- Jeg så en af gerningsmændene skyde en civil mand i brystet. Det lignede en likvidering, forklarer et øjenvidne til Ekstra Bladet.
Vidnet er nabo til Krudttønden på Østerbro, hvor en eller flere terrorister i dag har angrebet et debatmøde med den svenske tegner Lars Vilks.
Politiet bekræfter, at offeret er afgået ved døden.
Efter skuddet stak gerningsmanden af. Han beskrives af vidnet som 185-190 cm høj – mørklødet, muskuløs og med skægstubbe.

Det fortæller to øjenvidner, der så skudepisoden fra deres lejligheder i bygningen ved siden af, til Politiken.
»Jeg så, at en mand med en maskinpistol skød ham på klos hold. Der var på under en meters afstand«, fortæller den ene, en yngre mand, som ikke ønsker sit navn frem.

Han var gået hen til sit vindue, da han hørte skyderi, og herfra kunne han kigge ned på angrebet, hvor en ung mand, der var klædt i mørkt og bar tophue gik rundt med en maskinpistol på fortovet uden for Krudttønden, før han skød den omkring 40-årige mand og løb derfra i højt tempo gennem en passage ind til Øster Fælled Torv.”

http://politiken.dk/indland/fokus_danmark/fokus_terror/ECE2547250/skudoffer-paa-krudttoenden-blev-skudt-paa-klos-hold/

Alt det vedrørende signalement fra vidner, kan naturligvis ‘blot’ være folks forvrængede opfattelser… Men hvorledes kan politiet udtrykke, at signalementet svarede til det fra Synagogen udsendte, når vi med vores øje kan se, at den skudte har lyseblå bukser på?! ‘
Anyone?

Politiadvokat udtrykker om nedskydningen af manden:

“»I bil overvågede de to betjente den formodede gerningsmand, der var til fods. På Svanevej gik han pludselig hen mod en opgang. Betjentene holdt ind til siden, gik ud af bilen og råbte »Det er politiet, vis os dine hænder«. Herefter vendte han sig pludselig om og begyndte omgående fra hoften at skyde med to håndvåben,« forklarer Torben Koch.”

http://www.bt.dk/danmark/advokat-afsloerer-helt-nye-og-utrolige-detaljer-om-politiets-drabelige-skudduel-me

Mens der andre steder står:

“Politiet havde tidligere på dagen haft en adresse på Nørrebro under observation.
»På et tidspunkt ankom en person, der kunne være interessant i forhold til efterforskningen, til stedet. Manden blev råbt an, han åbnede ild mod politiet og blev derefter skudt. Manden er afgået ved døden. Ingen politibetjente blev ramt,« skriver politiet i en pressemeddelelse.”

http://www.information.dk/524519

Er der ikke modsatrettede informationer her? De spottede ham, og på Svanevej gik han pludselig mod en opgang, siger politiadvokaten. Mens andre informationer går på, at politiet havde overvåget en adresse, og så kom en person, der kunne være interessant i forhold til efterforskningen, som det fremgår her ovenfor, og i linket.

Hvor blev manden skudt?

Og så er det så ekstremt besynderligt, at det beskrives, at den dræbte lå ud for 7/11, for den ligger altså dog nogle hundreder meter fra Svanevej, hvor den skudte skulle ligge foran nummer 1, jævnfør billede og video? Ligeså meget besynderligt, at der står at alt blev kaos, og at der kom ambulancer mm.

“Efter skudepisoden bevæger Lars Hansen sig mod stedet, hvor politiet slog til. Her kan han se, at den dræbte ligger tæt på 7-Eleven. Og bagefter går det tingene hurtigt, fortæller han.
»Man kunne se, han lå på fortorvet. Han lå ret tæt på 7-Eleven. Der kommer hurtigt mange politifolk omkring ham,
»Der går ikke meget end et par minutter, så kommer der ambulancer. Så begynder der at gå lidt stress iden, for der kommer mange folk og mange flere politifolk. Det hele går meget hurtigt. Der var meget kaos, og der var mange mennesker. Både politi, journalister, civile og ambulancefolk, fortæller han.”

http://www.bt.dk/krimi/vidne-paa-noerrebro-der-loed-skud-og-alt-blev-kaos

Blod?

»De besvarer ilden med henholdsvis et automatvåben og et håndvåben. De to politifolk affyrer i hvertfald op mod 30 skud mod den formodede gerningsmand, inden han til sidst falder om. Han skyder stadig med sine håndvåben, mens han vakler og falder om på jorden,« fortæller Torben Koch.

http://www.bt.dk/danmark/advokat-afsloerer-helt-nye-og-utrolige-detaljer-om-politiets-drabelige-skudduel-me

Altså: Op mod 30 skud før han faldt om, lyder som en hel del. Der er jo blod indeni et menneske, burde der så ikke ligge en større blodpøl? Der er jo bare blod på hans lår… Og så kan man se en mindre plamage længere fremme i billedet, samt et slæbespor. Også det undrer mig. Ja, jeg er IKKE kriminalefterforsker, men det virker mig lidt besynderligt, at man flytter på liget, før efterforskningen…

Tv2 stiller i øvrigt også en lang række spørgsmål i nedenstående link, hvor blandt andet følgende fremgår:

“Politifolkene skulle til at reagere på skuddene, da deres maskinpistoler af mærket MP5 viste sig at være defekte, fortæller TV 2s kriminalreporter Janni Pedersen fra synagogen på Krystalgade.
– Ifølge vores oplysninger er det i hvert fald den ene maskinpistol og formodentlig dem begge, der var defekte. Politiet har simpelthen ikke været i stand til at arbejde og reagere på skuddene, fordi deres maskinpistoler var defekte, fortæller Janni Pedersen.”

(Ja, undskyld mig, men det lyder jo som en dårlig krimikomedie).

http://nyhederne.tv2.dk/2015-02-17-terrorhandlinger-i-koebenhavn-disse-spoergsmaal-mangler-vi-svar-paa