Det Danske Spejderkorps overtager Middelgrundsfortet i Øresund

11513_0_41750001701

På initiativ af Det Danske Spejderkorps overtager spejderne Middelgrundsfortet i Øresund for at omdanne det til et center for udviklingen af børn og unge til aktive, engagerede og nysgerrige mennesker, der tager lederskab for positive samfundsforandringer.

Det Danske Spejderkorps vil tage initiativ til en ny fond, hvor spejderbevægelsen omdanner Middelgrundsfortet i Øresund til Ungdomsøen – et originalt aktivitetslaboratorium skabt af og for børn og unge, hvor de gennem udfordrende aktiviteter og store oplevelser udvikler fællesskab, friluftsliv og samfundsansvar i øjenhøjde.

Støtte på 20 millioner kroner fra Nordea-fonden og A. P. Møller Fonden har muliggjort erhvervelsen af Middelgrundfortet, der overtages pr. 1. april 2015.

Læs hele nyhedsmeddelelsen her.