Thomas Køster er blevet byrådsmedlem i Gribskov Kommune

koster

Ambitionerne fejler ikke noget hos kommunens nyeste byrådsmedlem Thomas Elletoft (G), der er trukket i arbejdstøjet for at få sine mærkesager om blandt andet den kommunale madkvalitet på den politiske dagsorden.

“Jeg har tilbragt en stor del af min barndom sammen med min morfar, der arbejdede på Grønttorvet. Det var her jeg første gang oplevede duften af friske jordbær fra Fyn, når de kom ind klokken fire om morgenen, og det var her jeg fik interessen for at blive kok. Jeg var heldig at komme tidligt i lære på restaurant Nokken, og siden har det ført mig mange spændende steder hen. Jeg er for eksempel dybt optaget af fødevarekvalitet og har blandt andet arbejdet som konsulent for Københavns Kommune med at udvikle fødevarekoncepter for kommunens børn og ældre. Sideløbende har jeg også haft en butik med biodynamiske og økologiske grøntsager her i Tisvildeleje, og det har så udviklet sig til, at jeg i dag har min egen restaurant i byen. På min restaurant bruger vi grøntsager fra vores gård, så jeg er vel også en slags landmand i dag”,

Der er ingen tvivl om, at Thomas Elletoft har klare ambitioner for sit nye hverv som lokalpolitiker.

Læs hele artiklen på lokalavisen.dk her.