Nu skal der slikkes røv

asslicking-lamer-el-culo4

»Yeah I eat booty! Real niggas eat booty! Real niggas please they bitches I don’t get tired!« For ikke engelsk-kyndige med hang til politisk korrekthed: »rigtige gangstarappers af afroamerikansk oprindelse slikker røv på deres kvinder.«

Dette frimodige udsagn blev ytret i et interview senere gengivet i forkortet version på Instagram i sommer af den amerikanske rapper Kevin Gates.

Gates var indtil fremsættelsen af ovenstående påstand en relativt ukendt rapper fra Louisiana. Men interviewet forvandlede ham med et slag fra et liv i rappens undergrund til kendis. Ikke på første parket på Hollywoods bonede gulve, men i USA’s frodige og vildtvoksende hiphop-musik- og filmmiljø, samt på nettet, hvor hans røvslikker-udsagn i dag findes i utallige remixes, parodier og memes. Den unge sorte rapper brugte også en del af sensommeren og efteråret 2014 på at besøge en stribe radio- og tv-programmer for at uddybe og forklare sit synspunkt, der har tiltrukket sig opmærksomhed af flere grunde.

Læs hele artiklen på information.dk her.