Steen Jørgensen: Fem plader der ændrede mit liv

EKSTRA KBH- Steen Jørgensen

Af Henrik Queitsch (læs hele artiklen på eb.dk – se nedenfor)

Steen Jørgensen har før optrådt uden kollegaerne i Sort Sol, men aldrig i så intime rammer som på den forestående turne, der meget passende foregår under overskriften ‘Closer’. 24 koncerter på nogle af landets mindste og mindre spillesteder med et helt enkelt set up, der kun består af Steen samt Rune Kjeldsen på guitar. En enestående mulighed for at komme helt tæt på en af landets største sangere. I den anledning har vi bedt Steen om at gå reolerne og erindringen igennem og fortælle om fem plader, der rykkede hans verden. Som altid i denne serie er der altså ikke nødvendigvis tale om ens yndlingsplader i dag, men fem af dem der virkelig har gjort en forskel undervejs.

Læs hele artiklen på eb.dk her.

Reklamer