Top 10 liste over folk som danskere hader

Vigtig__Pressem_de__733644a

Her er den første top 10 liste over folk og/eller folkefærd som et dansk flertal synes at hade. I hvert fald hvis man skal vurdere omtalen af dem på de sociale medier. Skriv gerne i kommentarfeltet hvis du har forslag til emner til næste måneds hadeliste.

  1. Ole Bornedal
  2. Nicklas Bendtner
  3. Vladimir Putin/Rusland generelt
  4. IS (vi ved dog ikke hvem de er)
  5. EU (men vi vil gerne rejse frit i Europa)
  6. Kvindelige politikere på Facebook
  7. Arabere/muslimer (uanset hvor de kommer fra)
  8. Arbejdsløse
  9. Uffe Elbæk
  10. Wonderful Copenhagen/DR/Eurovision

Både Bendtner og Putin er med i denne TV2 Zulu promo.
Boblere: Polakker (“jordbærplukkere”, “cykeltyve”), djøffere, p-vagter, Sanne Salomonsen, SAS, DSB, SKAT, Jan Stage, ex-kommunister, nykommunister, cyklister, Helle Thorning-Schmidt/Mette Frederiksen/Socialdemokraterne, Thomas Treo, Sverige, TDC, BZ’ere, Swipp reklamen.

Den næste hadeliste udsendes den 15. december 2014.