Bryan Ferry udsender nyt album

Bryan Ferry Loop De Li Single Pack Shot

NYT BRYAN FERRY ALBUM: AVONMORE

Førstesinglen “Loop De Li” er ude nu

Den 21. november udkommer Avonmore, det nye studie album fra Bryan Ferry. Efter 2012s humoristiske afstikker ind i “The Jazz Age”, og et væsentligt bidrag til Bazz Luhrmanns film “The Great Gatsby”, er Ferry tilbage i nutiden med en overbevisende samling af otte helt nye kompositioner og to spændende coversange.

Musikere som Johnny Marr, Nile Rodgers og Marcus Miller går igen på hele albummet, der desuden byder på gæster som Flea, Ronnie Spector, Mark Knopfler og Maceo Parker. Med andre ord, en legende understøttet af legender.

Avonmore er både moderne og klassisk. Fra det mørke titelnummer til den kontemplative “Soldier Of Fortune”, fra det hvirvlende groove på “One Night Stand” til den drømmeagtige førstesingle “Loop De Li”. De to coversange er unikke musikalske fortolkninger: en smuk og frodigt bud på Sondheims “Send In The Clowns” og Robert Palmers “Johnny og Mary” (et samarbejde med det norske DJ og producer Todd Terje, omdannet til en melankolsk hymne om kærlighed og tab).

Avonmore er produceret af Bryan Ferry og Rhett Davies og mixet af Craig Silvey og udkommer den 21. november på Vinyl, CD og digitalt – altsammen via BMG Rights Management.

Førstesinglen “Loop Di Li” er ude nu. Lyt her:
Avonmore Trackliste
1. Loop De Li
2. Midnight Train
3. Soldier of Fortune
4. Driving Me Wild
5. A Special Kind Of Guy
6. Avonmore
7. Lost
8. One Night Stand
9. Send In The Clowns
10. Johnny & Mary

Forudbestilling
http://po.st/BryanFerryStore
http://po.st/AmazonAvonmore
http://po.st/iTunesAvonmore