Carlsberg lancerer tre nye øl

Her præsenteres de tre nye øl af Carlsbergs internationale brygmestre:

Carlsberg-Brewmasters-Collection-California-Steam-Beer-600x857

Carlsberg Brewmasters Collection California Steam Beer (4,7%):

Brewmasters Collection California Steam Beer er resultatet af en unik hybrid gæring, hvor øllen både vinder en karakteristisk frugtig aroma og gode tørstslukkende egenskaber, der passer til livet under den californiske sol. Smagen er blød og rund med en balanceret bitterhed og appetitlig friskhed. Velegnet til lette salater, sushi, grillet kylling og laks, stegte nudler og risretter, dampede muslinger og frisk pasta.


Carlsberg-Brewmasters-Collection-India-Pale-Ale-600x896

Carlsberg Brewmasters Collection India Pale Ale (5,2%):

Brewmaster Collection India Pale Ale er en ravgylden ale med en tæt cremet og vedholdende skumkrone. Duften er frisk og præget af humleduft med toner af hyldeblomst. Smagen er balanceret maltet med en god efterbitterhed. Perfekt tørstslukker til brændende wokmad, grillet svinekød, indiske curries, shawarma, sandwich med smeltet ost, friteret fisk og burger.

Carlsberg-Brewmasters-Collection-Irish-Red-Ale-600x902

Carlsberg Brewmasters Collection Irish Red Ale (4,6%):

Brewmasters Collection Irish Red Ale er en øl, der som navnet antyder, har rødder i den irske ølkultur. Øllen fremstår klar kobbergylden med en cremet skumkrone. Duften er præget af lette karamelliserede noter med et strejf af røde bær. Smagen er balanceret og rig på malt og fylde. Ideel til pizza, tapas, kebab, grillet svinekød , humus, grillet auberginer og squash, pølser, og en god irsk stuvning.

Filmen er produceret af Friendly Film, instrueret af Halbye Kaag JWT, mens Ghost har leveret digital post og 3D i samarbejde med Halbye Kaag JWT.

%d bloggers like this: