Jack White på Château de Fontainebleau. Fin musik kræver god lyd.

SA_saxo_1_active_blackDu har netop fundet en fantastisk optagelse på YouTube med Jack White på et fransk slot – og vil gerne nyde den med god lyd. Hvad gør du?
Jack White spiller “The Same Boy You’ve Always Known” og “Entitlement” i smukke rammer på Château de Fontainebleau i en optagelse fra 30. juni 2014. Billederne er smukke. Rammerne perfekte. Men lyden fra din laptop er elendig. Her kommer BONGORAMAs fordelsklub ind i billedet. For nu slår du Bluetooth til, og sender lyden til et par ordentlige højttalere.

I samarbejde med Ole Witthøft fra SA kan du købe et trådløst højttalersæt med exceptionel god lyd, der yder denne fine optagelse fuld retfærdighed. Du finder ikke tilbuddet andre steder. Det er kun for Bongorama-medlemmer, og du får sættet til kr. 3.199 (mod normalt kr. 3.999). Fås i sort og hvid højglans (afhentning/levering/betaling aftales direkte med Peter Solak i facebook-gruppen (personlig besked).