Roland Møller får sin første hovedrolle i ny krigsfilm

rolandmoller

Nu får Roland Møller sin første hovedrolle. Det sker i Martin Zandvliets storfilm ‘Under sandet’, der finder sted i dagene efter Anden Verdenskrigs afslutning. Her leder den danske sergent Carl Leopold Rasmussen et minerydningshold bestående af unge tyske krigsfanger, som han tvinger til at afsøge terrænet meter for meter. I virkeligheden kostede det op mod 1000 tyske soldater livet.

Roland Møller spiller Carl Leopold Rasmussen, som ifølge en pressemeddelelse fra Nordisk Film er besat af sit had til tyskerne, indtil en tragisk hændelse får ham til at ændre sit syn på fjenden.

Manden bag filmen, Martin Zandvliet, tilhører samme generation af yngre filmskabere som Michael Noer og Tobias Lindholm. Han slog igennem med ‘Applaus’ med Paprika Steen og fulgte op med Dirch Passer-filmen ‘Dirch’.
Læs hele artiklen på Soundvenue her.

Foto: Privatfoto.