Revolutionerende vandrensning – CNN besøger Aquaporin i København

Det nye CNN-program Make, Create, Innovate er en videnskabelig og teknologisk serie, som fortæller historien bag nye opfindelser og teknologiske gennembrud. Den 24. april handler episoden om Aquaporin – en virksomhed i København, som er dedikeret til at revolutionere vandrensning og afsaltning af havvand gennem brugen af industrielle bioteknologiske teknikker og tænkning.

Aquaporins vandfilter kan give exceptionelt rent vand til industriel og hjemlig brug. I programmet får CNN-reporteren Nick Glass en demonstration af, hvordan deres system kan rense vand billigere og med mindre energi end eksisterende vandfilter-systemer.

Det fulde tekstede interview med Aquaporins direktør Peter Holme Jensen vil blive sendt ud, efter programmet har været sendt, sammen med videomateriale og billeder fra programmet.

Make, Create, Innovates episode om Aquaporin vil blive sendt den 24. april på CNN.

%d bloggers like this: