Bongorama Musik: Ugens udvalgte nye singler, 28. august 2020

Ela Minus – el cielo no es nadie. Mørk euforisk klubmusik fra Colombia.

Ugens udvalgte singler og pre-album nyheder.

Mildlife – Vapour (A JD Twitch Remix)

Heavytrip – Spun

Ela Minus – el cielo no es nadie

bdrmm – Gush

Ólafur Arnalds – We Contain Multitudes (from home)

Freak Heat Waves – Busted

Loma – Ocotillo

Uffe Lorenzen – Caminoen

Fenne Lily – Solipsism

William Basiniski – O, My Daughter, O, My Sorrow

Psychic Shakes – Had To Stray

Landshapes – The Ring

Nosaj Thing – For The Light

Yo La Tengo – Wasn´t Born to Follow

Quattracenta – What There Is

girl in red – rue

Les Sins & AceMo – Hello?

Death Bells – A Different Kind of Happy

Glok – Dissident (Richard Sen Remix)

Loraine James – Don´t You See It

Silvana Estrada – Para Siempre

Hurula – Tro på er ruin

Eric Copeland – Motor

Kelly Lee Owens – Re-Wild

Yves Jarvis – Semula

The Budos Band – Gun Metal Grey

Matthew Dear – New Breed (Mustang Mach-E Remix)

Kenneth Bager – Donuiorum (feat. Peaking Lights, islandman & Jez Phunk)

clipping. – Say the Name

Divino Niño – Made Up My Mind

P.H.F. – More/Marsh

John Lennon & Yoko Ono – Instant Karma! (We All Shine On)(Ultimate Mix)

Lauren Lakis – Fear of God

Shamir – Running

dreamcastmoe – (301)341-7207

Kaitlyn Aurelia Smith – The Spine Is Quiet In The Center (Fools Remix)

Death Machine – Up

Cults – Monolithic

Hurula – Tro på er ruin. Nyt album “Jehova” udkommer 23. oktober.
%d bloggers like this: