Postkort fra Californien

Politikens Forlag skriver:

Udkommer i dag: En vinterdag rejser Tonny Vorm til Thailand for at besøge sin syge far. Med sig har han en halvfærdig bog om faren, der i 1972 drog til Californien og ikke for alvor vendte hjem igen. Tonnys håb er at fremskrive den mand, han aldrig lærte at kende. Hvem var han, og hvorfor forlod han sine børn?

Kort efter besøget i Thailand får Tonnys egen søn konstateret kræft, og bogen om en fraværende far bliver lagt væk. Den historie er ikke længere relevant, understreger han for sig selv. Men over det følgende år går det op for Tonny, at han har taget fejl. Hver gang han åbner notesbogen for at skrive om sin søn, trænger farens historie sig på. Aldrig har han haft mere brug for at vide, hvad en far er.

’Postkort fra Californien’ er en erindringsroman om fædre og sønner baseret på forfatterens dramatiske familiehistorie.

Læs mere om Tonny Vorms skønlitterære debut her:

https://bit.ly/PostkortFraCalifornien

%d bloggers like this: