Yes kommer til Helsingør

Pionerer inden for den progressive rock kommer til Kulturværftet. Først vil YES spille udvalgte favoritter, og der er nok at tage af fra de mere end 50 år og 21 albums, som den britiske gruppe har bag sig. Derefter vil YES spille ”Relayer”-albummet fra 1974 i sin helhed. Koncerten er den 16. maj. Salgsstart nu på onsdag.

“Relayer, I believe, is one of the most creative and interesting musical compilations in the bands repertoire. Challenging and extremely enjoyable to play, I’m happy to be bringing this music back to live stages throughout Europe”, fortæller trommeslager Alan White.

Ud over Alan White består gruppen i dag af Steve Howe (guitar), Geoff Downes (keyboard), Billy Sherwood (bas, guitar), Jon Davison (sang) og Jay Schellen (trommer og percussion). Kunstneren Roger Dean, der har lavet YES’ artwork, udstiller samtidig.

Læs mere her.

Koncerten arrangeres i samarbejde med The Tivoli

%d bloggers like this: