Den mest ambitiøse klimalov i verden

Af Pelle Dragsted på Facebook

I dag er historisk. Det er lykkedes efter to ugers hårde regeringsforhandlinger at skabe enighed om en klimalov med reduktionsmål på 70 procent!!!

Det er kæmpe stort. Det betyder, at Danmark med en ny regering får den mest ambitiøse klimalov i verden. At vi tager ansvar. At vi kan inspirere andre.

Tak til de børn og unge der rejste sig og gik ud af klasselokalerne og klimastrejkede. Tak til alle jer der gik i klimamarcher. Tak til aktivister, borgere. forskere og journalister der pressede på.
Tak til alle der var med til at stille borgerforslaget om en klimalov.

Det er jeres sejr!

Vi er ikke i mål med en regeringsaftale endnu. Der er ingen delaftaler før der er en samlet aftale, der også sikrer en ny retning når det gælder udlændinge, velfærd og fattigdomsbekæmpelse.

Hvis sådan en aftale skal nås skal alle være klar til at bøje sig mod hinanden. Målet må være en aftale om en ny retning som alle partierne kan se sig selv i. Ikke at nogen kommer ud som sejr-herrer eller tabere.

Jeg håber at alle gode kræfter vil være med til at lægge pres på alle de partier der forhandler for at gøre alt hvad de kan for at nå hinanden, så vi kan gøre klimaloven til virkelighed.

Del gerne videre.

Reklamer

Skriv en kommentar til denne artikel

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.