Milliarder af kroner overføres til krig, kongehus og plantegift

20150319190255_2

Af Arne Herløv Petersen på Facebook

Kristeligt Dagblad skriver, at mange danskere ønsker at dø i deres eget hjem. Men det er ved at udvikle sig til en gyser, for de pårørende kan ikke længere regne med hjælp i akutte situationer, og hvis der kommer hjælp, kan man ikke længere regne med, at de, der kommer, ved noget som helst om den sygdom, der er tale om.

Asbjørn Neergaard fra Århus Universitetshospital siger, at udviklingen skyldes, at sygehusene skal spare så meget, at de må skære ind til kerneydelserne – og det er behandling på sygehusene.

Og hvorfor skal der spares så meget i et land, der er langt, langt rigere end dengang, vi havde råd til det hele og byggede kulturhuse alle vegne?

Det er igen omfordelingen. De penge, vi betaler i skat, skal bruges til støtte til landbrugets ihærdige indsats for at forgifte naturen, til kongehuset, der nu får tre hundrede gange mere end for et halvt århundrede siden, og først og fremmest til militæret. Det hedder stadig Forsvaret, men i dag er det et misvisende ord, for det drejer sig om Angreb, og det er dyrt at ville føre angrebskrige i flere verdensdele.

Og samtidig nedsætter man statens indtægter. Selskabsskatten er nu nede på en tredjedel af den procentsats, den lå på engang. Og resten af vores penge skal bruges til at fjerne topskatten og mindske arveafgiften for familieejede virksomheder.

Det er milliarder af kroner, der overføres til krig, kongehus og plantegift – og til foræringer til de allerrigeste.

Og det allerværste er, at mennesker som Sass og Corydon, der stadig kalder sig socialdemokrater, siger at de er enige i alt, hvad Løkke kan finde på, og at der ikke skal kunne kantes et frimærke ind mellem de borgerliges og socialdemokraternes politik.

Der må ikke være noget som helst socialdemokratisk tilbage hos socialdemokraterne – de skal helst være endnu mere borgerlige end de borgerlige.