Hvad er det egentlig, han siger?

130816_databaser

Arne Herløv Petersen skriver på Facebook:

Major Steen Holm Iversen, der også er folketingskandidat for Liberal Alliance, skriver i Berlingske en kronik om, hvorfor Irak-kommissionen skal nedlægges: “Der er ikke behov for en politisk heksejagt, der kun kan skabe endnu flere efterreaktioner, endnu mere splittelse – og ikke mindst vil få dem, der har mistet alt, til at spørge om de er blevet forrådt, og om det var forgæves”.

***

Hvad er det egentlig, han siger? Han siger, at hvis de skyldige bliver udpeget, vil der komme reaktioner på det, så derfor er det bedre, at de skyldige går fri. Og de, der har mistet alt, må ikke få at vide, at det var forgæves eller at de er blevet forrådt. Det er bedre for dem at svæve i uvished. Det er mere barmhjertigt at lyve for folk, for sandheden kan gøre ondt.