Nu kan det være nok!

1654095_1004970282862607_9133790413868712965_n

I 3 år har jeg gået på Rudolf Steiner børnehave seminar og er blevet undervist 30 timer om ugen. Uddannelsen er godkendt af staten og er SU berettiget. I sommers blev jeg færdig, sammen med 17 andre studerende, bl.a Abigail Yeboah Joseph, en skøn ung pige fra Ghana som har boet i Danmark i 7 år. Hun HAR KNOKLET i de 7 år, gået på sprogkurser, skriver og taler flot dansk, er blevet gift med en landsmand som også læser til pædagog, og deres 2 årige søn er født her i Danmark. Abigail klarede sin eksamen til UG og slange, og havde allerede sikret sig fast fuldtidsarbejde inden sommerferien var slut. Alt hvad immigrations myndighederne forlanger har hun gjort …og mere til. ALLIGEVEL sidder hun nu og venter på at blive sendt tilbage til Ghana.. INDEN 4 DAGE. Med sin lille danske dreng. Hendes mand er allerede udvist. Har hun begået noget kriminelt? Er hun spion, eller på anden måde til skade for Danmark? Denne flittige pige som er top integreret og fuld af mod og planer for fremtiden.

NÆH….. Såmænd ej, hun er uddannet som Rudolf Steiner pædagog, og denne uddannelse tager immigrationsmyndighederne ikke alvorligt. Det er ikke en “rigtig” uddannelse… Så nu har de behandlet hende som en kriminel, skræmt livet af hende og taget hende og hendes søns pas… For at komme om et par dage og sætte hende på en flyvemaskine til Ghana. GRRRRRR…

HVAD SKER DER HER I DET LAND..som jeg elsker og er så glad og stolt af at være en del af.

Et er, at vi andre skal kæmpe for at få løn som uddannede pædagoger efter endt uddannelse, selvom vi får SU, som betyder uddannelsen er anerkendt af den danske stat, men at sende Abigail ud af landet som en forbryder, mens andre kan blive selv om de rent faktisk er forbrydere og landsforrædere… Så stopper festen altså for mig…. Og hvis du er enig med mig så må du rigtigt gerne dele dette, for der er kun et par dage til at stoppe galskaben.

Kærlig hilsen
Kirsten Hannah Hall
En arrig og harm Rudolf Steiner pædagog.

There are 6 comments

 1. kdox

  Det er en kedelig udvikling, selv er jeg fortaler for (relativt) frie green card ordninger. Loven taler i øvrigt om ECTS-point og så kigges der nok også på beskæftigelsegrader og Udlændingestyrelsen henviser i øvrigt til “UG” https://www.ug.dk/uddannelser/andreerhvervsrettedeuddannelser/andreuddpaedogpsyk/rudolf-steiner-uddannelser. Hvilken uddannelsesinstitution taler vi om?

  Det værste er nu den subjektive behandling man kan blive udsat for, jeg har været gift med en forholdsvis hvid amerikaner, Udlændingestyrelsen elskede os nærmest, men ve dig hvis du kom fra et “andet” land, jeg overhørte engang følgende “samtale” “HAR DU IKKE LÆRT DANSK ENDNU!”, jeg skammede mig over at være dansker…Det var i ca. 1993…

  Liked by 4 people

 2. paedagonok

  Jeg er rasende! Mildest talt 😡 Jeg er steiner pædagog, og blot fordi integrationsmyndighederne åbenbart har levet under en sten, skal de dælme ikke underminere værdien af vores uddannelse.
  De må vågne op, og få fingeren ud.

  Like

 3. stopmycraving

  Det er ulovligt hvad den danske stat goer if. EU lovgivning. Tidligere sager har givet praecedens for at hvis ikke-EU borgere faar boern i et EU land har de automatisk ret til at blive i landet.

  Liked by 2 people

Der er lukket for kommentarer.