Den Store A/B Test

Af Balder Olrik

Den Store A/B Test (Udgave nr. 24)

Jeg må sige at det er vildt interessant at følge.
Hele verdenen ryster på hovedet af Sverige og mange, mig selv inklusiv, har frygtet at vi skulle være vidne til Det Stockholmske Blodbad 2.0 – Jeg siger ikke at det stadig kan blive den sørgelige udgang på Sveriges enegang, men den voldsomme eksponentielle stigninger som vi tidligere har set i Region Stockholm, er blevet afløst af mere moderate tendenser.

Det er ikke til at sige om det er manglende indrapportering på grund af Påsken, men lige nu, ser det fortrøstningsfuldt ud, omend det er for tidligt at sige noget entydigt.

Først var det indlæggelserne, der stagnerede, og i dag faldt for første gang. Ligeledes har dødstallene i to dage været aftagende. Det eneste som stadig ser uændret ud, er antallet af intensiv patienter, der stødt forsætter opad, omend af en lige linje. Ligesom der stadig rapporteres om rigelig med kapacitet i Region Stockholm.

Lad os håbe at det lykkes for dem.