Liberal Alliance, Dansk Folkeparti og Venstre er ét fedt

158710071-20150821-114621-L

Af Arne Herløv Petersen

“Det er en ualmindelig trist dag. Særligt integrationsydelsen – og jeg mener det oprigtigt, når jeg siger, at et mere passende udtryk ville være anti-integrationsydelse – vil betyde, at flere børn kommer til at vokse op i fattigdom i Danmark,” sagde Johanne Schmidt Nielsen, da Folketinget i går besluttede Venstres sulteydelse til asylansøgere.

Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti er godt tilfreds. Han sagde: “”Vi mener, at det er helt afgørende, at vi nu gennemfører nogle tiltag, som begrænser tilstrømningen til Danmark – især tilstrømningen gennem asylsystemet. Nu er vi i gang og prøver at få bedre styr på indvandringen, og det her er de første skridt på vejen. Vi er ikke i hus, men vi er på vej,”

Liberal Alliance, der for nogle år siden blev oprettet med det formål at stoppe Dansk Folkeparti og sige “nok er nok”, stemte sammen med Dansk Folkeparti, Konservative og Venstre for. Oppositionspartierne stemte imod.

Når Liberal Alliance nu ser Venstres og Dansk Folkepartis hærgen siger de: “Mere. Mere. Nok er aldrig nok”.

%d bloggers like this: