Kommentar: Pia Kjærsgaard skal være Folketingets formand

11168419_815551381846715_7494624409811324356_n

Arne Herløv Petersen skriver på Facebook:

I det grumsede mørke er alle blå katte sorte. De markedsførte sig under valgkampen som forskellige partier. Der var Liberal Alliances Ayn Rand-ideologi, de konservatives herregårdskultur i øreklapstolen med et glas portvin inden for rækkevidde, Venstres andelsgrise og højskolesangbog, Dansk Folkepartis omsorg for de gamle og syge (hvis de er af arisk æt gennem utalte slægtled). Men så kom valget, og de blev rørt sammen i samme gryde, og nu er de én gang indkogt ruskomsnusk.

De står last og brast med hinanden. De sværger musketer-ed. Og ingen kan længere kende forskel på dem. Det eneste, der er tilbage er rå kapitalisme – at stjæle fra de fattige og give til de rigeste – stupid dannebrogs-chauvinisme – militærliderlighed, parret med historieforfalskning – og fladpandet kulturløshed.

Velkommen til den blåsorte verden, det politiske livs svar på den bulne finger og den nedgroede negl.

Og hævet over tinget sidder på det, der skulle være en hædersplads, men i dag er en skamstøtte, en åndelig Lady Macbeth med blod på hænderne, en krigsforbryder der medvirkede til at sende Danmark ud i uprovokeret angrebskrig.

Reklamer