Danica Curcic tildelt Ove Sprogøe prisen

Sporgøe Prisen 2014

I februar måned i år blev den 29-årige Danica Curcic sammen med ni andre europæiske skuespillere fejret som en af Europas kommende stjerner som såkaldt ‘Shooting Star’ ved filmfestivalen i Berlin.

I 2014 har hun indtil videre været med i roller i hele tre store danske film, Christian E. Christiansens ‘Lev Stærkt’, Mikkel Nørgaards ‘Fasandræberne’ og Bille Augusts ‘Stille Hjerte’. Og selvfølgelig slutter Danica året af med en rolle i Hella Joofs komedie ‘All Inclusive’, der har premiere 1. juledag.

Derfor blev Danica Curcic også her til formiddag fortjent hyldet med den fornemme Ove Sprogøe-pris og 30.000 dejlige kroner, der tildeles en skuespiller for en usædvanlig præstation på teatret eller på film det forgangne år.

Læs hele historien på eb.dk her.

[via Georgi Mitchew]