Tokyo og Seoul har de reneste hoteller; Oslo og København nogle af de mest beskidte

Det kommer ikke som nogen overraskelse at Tokyo og Seoul har de reneste hoteller i verden. De to hovedstæder er i særklasse når det gælder renlighed i en megaby. Men mange vil nok studse over at Polen gang på gang rangerer højt på alle rejsestatistikker. Men Polen har udviklet sig til et af de mest populære rejsemål med høj kvalitet. Warsawa klemmer sig endda ind mellem de to asiastiske vidundere. Også Bratislava i Slovakiet og Sofia i Bulgarien topper hitlisten over reneste hoteller i verden.

Nogen mere skuffende ser det ud for Brasilien hvor de to største byer begge er med på top 10 listen over de mest beskidte. Nedslående er det også at de to skandinaviske byer Oslo og København figurerer på den slemme liste. I London og Paris er hotellerne ikke bare nogle af de dyreste i verden, men også nogle af de mest beskidte. Man skal nok ikke forvente at Asien og Østeuropa falder af på den, så der skal ske noget i Brasilien og Vesteuropa!

10599217_10152737539678128_7243398153773027754_n

[Kilde]

%d bloggers like this: